Farfars Nyheder!!!

10.4.19

I dag er hjemmesiden blevet opdateret.

Møder du fejl eller mangler på din vej, så send os gerne en besked via facebook eller kontaktformularen her på siden 🙂

GOD PÅSKE

 

 

4.4.19

 

04.03.19

EN SANSELIG OPLEVELSE….
 
Mad har stor betydning for den ældre/den enkeltes livskvalitet og sundhed, derfor har vi stort fokus på kvaliteten af den mad, som vi tilbyder vore kunder.
 
God mad kræver fokus på indkøb, menuplanlægning og råvarevalg.
– Vi går op i ingrediensernes tekstur, farver og  genkendelighed, da det bidrager til helhedsoplevelsen.
– Vi stiller store krav til de råvarer vi bruger, og går meget op i at have en høj kvalitet.
– Vi går op i, vores mad er perfekt hver eneste gang hvilket betyder ensartet standard, fra gang til gang.
– Vi går op i, at maden er genkendelig og ernæringsrig mad, “som vor moder lavede den”.
– Vi går meget op i, at give os tid til, at lave et vellykket måltid.
– Vi går ind for en positiv udvikling af dejlig mad, og gode måltider for, at styrke ældres livskvalitet og sundhed.
 
FRA FORVENTNINGENS GLÆDE TIL MADEN ER FORDØJET…
Smagssansen er ikke den eneste af vore sanser, der er i sving, når vi kan smage, at forskellig slags mad smager forskelligt.
Både lugtesansen, følesansen, synssans, høresans, og den såkaldt kemestetiske sans, samarbejder i vore hjerner, og udgør til sammen den oplevelse vi får af det vi smager.
Ikke en af sanserne kan stå alene.
 
Derfor er det så ualmindeligt vigtigt, at mad, er en “sanselig oplevelse”. At helheden mellem smag, udseende, konsistens og sammensætning er komplet, og stimulerer hver en sans. Sanserne tilsammen danner en opfattelse af, om en given slags mad eller et måltid er godt eller dårligt.
 
Det første der afgør om et måltid lever op til vores forventninger, er synssansen. Farve, form, og sammensætning. Er det noget vi ønsker at sætte tænderne i? Noget vi kan genkende. En hver råvare, har vi tillagt egenskaber.
 
Det næste er lugtesansen. Dufter det godt, er duften genkendelig. Duften af det enkelte mad, påvirker vores appetit, og giver os lysten til at smage eller ikke smage et måltid.
Lugten får os til at danne følelser og stemninger.
 
Høresansen, er også en vigtig faktor ved et måltid. Chipsene der ikke knaser, cola uden brus og gulerødder der er slatne, påvirker unægtelig både lyst og forventning til måltidet og råvarerne.
 
Sidst men ikke mindst smagssansen og den forventelige smag, giver os den “endelige” og “vigtigste” tilbagemelding i, om måltidet er noget vi vil nyde.
 
DERFOR er helheden, det hele måltid, så vigtigt for os hos Farfars Køkken.
Vi ønsker at skabe livsglæde, sundhedsfremme og forståelse af vore sanser som madhåndværk.
Vi skaber den mad, der skal være en sanseoplevelse for DIG.
 
Mvh Farfars Køkken
(Skrevet af: Heidi Holm Damgaard)
 
 

 

02.03.19

KÆRLIGHED DEN VIGTIGSTE INGREDIENS ❤️

Det er farfars store kærlighed til mad, ressourcer, og et ønske om, at det ikke skal gå til spilde, der kommer til udtryk når han kokkererer i sit køkken.

Han fremtryller velsmagende måltider af sæsonens bedste råvarer helt uden negative tilsætningsstoffer og kemi.

For Farfar handler det at lave mad, også om at gøre noget godt for andre, og en selv. Det er ikke altid pengene, men lige så meget alt det det giver, der giver Farfar, sin store passion og kærlighed til mad.

I både mad og kærlighed er det sanserne, der er på spil. Det er de store følelser og impulser. Man lader sig overraske og inspirere.

Kærlighed er den hemmelige ingrediens i madlavning – det burde enhver vide.
Maden virker ind på kærlighed helt ned på celleplan. Den påvirker vore hormoner, og gør os mætte, glade, venlige og kærlige.

At lave mad er forbundet med glæde og varme. Det er Hyggeligt at lave mad. Man skal have lyst til at lave mad. Lysten driver værket, og så bliver maden så meget bedre. Mad skal laves med kærlighed.

Kærlighed og mad er en gave i livet, som bør nydes fuldt ud. De vil begge forlænge og gøre livet gladere.

Mvh Farfar – Farfars Køkken

Skrevet af: Heidi Holm Damgaard

 

30.12.18

December måned er næsten slut. Det er gået over al forventning. Vi er jeg dybt taknemlige for jeres støtte og tro på det vi laver.
Vi har sendt uendeligt mange julefrokost menuer ud af huset. Hver enkelt, lavet med hjerte og sjæl.
Vores kundekartotek vokser og vi glæder os over de glade og positive tilbagemeldinger der strømmer retur.

Vi har dog et enkelt nytårs ønske, som det sidste ønske inden året er omme 🙂
DEL DEL DEL Jeres erfaringer med os. DEL DEL DEL hjemmesiden og facebooksiden vidt og bredt. Kun med viden om os, kan vi udvide vores madrute og vedblive at sælge den mad vi hver dag kreerer med hjerte og sjæl.

Vi brænder for det:

Rigtig glædelig baghjul og godt nytår

 

21.11.18
Hver uge, fra uge 48, vil man kunne bestille UGENS FARFAR.
Ugens Farfar, består af en 2-3 retters lækker menu.
Den kan bestilles frem til fredag kl 12.00.
Man kan så afhente sin menu fredag og lørdag fra kl 17.30.

Prisen for Ugens Farfar ligger fra 129kr/person
LINK LINK

18.11.18

Nu begynder alle julefrokosterne. Husk at tjek dem ud under fanen Julefrokost.
Her er 100 portioner ud af huset under udførsel 🙂

 

11.11.18

Mortens aften gik over al forventning. Masser af glade, tilfredse kunder og travlt i køkkenet. Sådan som vi bedst kan lide det.

 

5.11.18

Så er vi kommet på plads i de nye lokaler. En ny start, og vi er så friske på at komme i gang.

 

FØR

EFTER

FØR

EFTER